top of page
GG touwring met blaadjes.png

Het is mijn passie om u gelukkig te maken, daar haal ik mijn inspiratie en creativiteit uit.

Lindsat Martinet

vingerprint

Hoe mooi is het om een vingerprint te graveren op een juweel. Een vingerprint is uniek en verteld een levensverhaal, daarom is er niets persoonlijker dan een vingerafdruk. Laat een vingerafdruk nemen van je kind, man, moeder, vader, oma, opa, beste vriend, ... Alles is mogelijk. Ik ga samen met u op zoek naar een juweel dat bij u of jullie past. Het juweel kan gecombineerd worden met prachtige edelstenen en/of gravure al dan niet in eigen handschrift. 

D67EE2BE-8CE6-42DA-9B65-F31DDDAA384F.jpeg

Sieraden met Haarlokken

Sieraden met haarlokken kan van een geliefde maar ook van je dierbare huisdier. Ik maak graag een persoonlijk juweel voor u waarbij er haren verwerkt zitten onder een edelsteen of in hars. De creatie kan u dan steeds dicht bij u dragen. Uw geliefde of geliefde vrienden zal nog steeds dicht bij u zijn. 

Armband maten

Rouwjuwelen

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare kan dit veel verdriet teweegbrengen. Een Rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking in de leegte die achterblijft.  Zo kan je je dierbare dicht bij je dragen.

Ik maak graag een persoonlijk juweel voor u. Ik luister graag in alle sereniteit naar u verhaal zodat we samen iets kunnen uitwerken

24109485-E26F-43D0-B74E-C17914A9DF8D.jpeg
Bel me gerust voor persoonlijk advies!
bottom of page