top of page
8210E942-FCE3-43D1-BFE0-03A01D53BB7D_1_201_aa.jpg

Algemene verkoopvoorwaarden voor onlineaankopen bij juwelenontwerper Lindsay Martinet

 1. Verkoper: Lindsay Martinet is geregistreerd in 9120 Beveren-Waas, Lindenlaan 154, België met ondernemingsnummer BE0773706345. E-mail adres: info@lindsaymartinet.be

 2. Toepassing: Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.

 3. Bestelling: Als uw bestelling geplaatst is zal u een e-mail ontvangen met een bestellingsnummer. Deze e-mail is een observatie en niet gelijk aan een bevestiging van uw bestelling. Een akkoord voor de aankoop van goederen wordt pas gemaakt als uw betaling bevestigd is en het geld op onze rekening staat.

 4. Betalingen: Lindsay Martinet werkt met het veilige betaalplatform Mollie.

 5. Leveringstermijn: De meeste artikelen kunnen geleverd worden binnen de 6 weken. Uw bestelling wordt verwerkt vanaf het moment waarop we uw betaling ontvangen hebben. We sturen u een e-mail als uw bestelling verzonden kan worden. Vertraging in de verzending wordt niet aanvaard als reden om uw bestelling te annuleren.

 6. Prijzen en verzending: Alle prijzen op de webshop zijn in euro inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bestellingen vanaf €75 worden gratis verstuurd in België. De verzendkosten voor bestellingen onder 75€ bedragen 7€, hierin zit reeds een garantie tot 500€. Voor verzendingen in andere Europese landen rekenen we standaard €15 aan, ook hier is garantie tot 500€ inbegrepen. Zodra uw pakket vertrekt, ontvangt u een tracking nummer. U kunt er ook voor kiezen om uw pakketje te komen halen.

 7. Garantie: Elk product op de webshop is geproduceerd onder de naam Lindsay Martinet, dat heel strenge eisen stelt voor de kwaliteit van de juwelen. Hierdoor is de garantie beperkt tot fouten in materialen en/of productie, zoals voorzien in de wet. De wettelijke garantie bedraagt 1 jaar.

 8. Retour: Als u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u deze terugsturen binnen de 14 dagen na levering. Als bewijs moet u de postzegel of de ophaaldatum van de bestelfirma doorgeven. Voordat u uw bestelling terugstuurt moet u een bevestiging ontvangen via e-mail: info@lindsaymartinet.be. Gelieve duidelijk door te geven waarom u uw artikels terugstuurt. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Retours worden niet geaccepteerd voor artikelen met gepersonaliseerde gravures en op maat gemaakte artikelen. Nadat uw retour nagekeken is, zullen we het besteede bedrag terugbetalen op de manier waarop u betaald heeft. 

 9. Andere: Het is mogelijk dat het juweel dat u bestelde licht afwijkt van de foto op de webshop. Dit verschil wordt niet geaccepteerd als reden voor retour, omdat al onze juwelen handgemaakt zijn en dus nooit een exacte kopie kunnen zijn van de foto op de webshop.

 10. Certificaat van echtheid: Op vraag kunnen we u een echtheidscertificaat van uw juweel bezorgen.

 11. Intellectuele eigendom: Alle ontwerpen op de Lindsay Martinet website zijn eigendom van Lindsay Martinet en mogen niet gekopieerd, gereproduceerd, aangepast of doorverkocht worden.

NOG VRAGEN OVER DE WERKWIJZE BIJ ONLINEAANKOPEN VIA MIJN WEBSHOP? 

Stel ze gerust; ik geef u graag supplementaire uitleg.
bottom of page